Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2022

Poll: Welke straf moeten zichzelf misdragende fans krijgen?

Tijdens het Grand Prix-weekend in Oostenrijk waren er een aantal 'fans' die zich niet konden gedragen naar coureurs, maar vooral naar de toeschouwers om hen heen. Welke straf moeten zichzelf misdragende fans krijgen?

Red Bull Ring
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Tijdens het raceweekend op de Red Bull Ring kwamen er meerdere meldingen voorbij over toeschouwers die zich niet konden gedragen. Het grensoverschrijdend gedrag werd door de Formule 1 en door meerdere teams en coureurs afgekeurd. Een aantal van deze coureurs zien het liefst dat 'fans' die zich misdragen een Grand Prix-verbod krijgen.

Wat is een passende straf voor toeschouwers die zich niet kunnen gedragen? Moeten ze een verbod voor het leven krijgen om een Formule 1-weekend bij te wonen, of juist een tijdelijk verbod? Laat het weten in onderstaande poll en deel je mening in de reacties.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Oostenrijk 2022 RN365 Nieuwsdossier

65 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!