Prachtig eerbetoon Mick Schumacher aan vader Michael tijdens GP België

12 aug. 2017 17:27 Ruud Dimmers 0 reacties
De Formule 1 Grand Prix van België 2017 staat in het teken van de legendarische Formule 1 coureur Michael Schumacher. De Duitser behaalde tijdens de Belgische GP van 1992 zijn allereerste Formule 1 zege. Twee jaar later won hij in de Benetton B194 zijn eerste wereldtitel.

Zoon Michael Schumacher rijdt in kampioensauto vader op Spa-Francorhamps

Michael Schumacher veroverde tijdens zijn Formule 1 carrière de harten van vele miljoenen racefans. Het circuit Spa-Francorchamps speelde een belangrijke rol in het leven van Schumacher. De Duitser maakte er in 1991 zijn F1-debuut in een Jordan en won er in 1992 zijn allereerste race.

Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat de legendarische Michael Schumacher zijn eerste race won. Een moment om bij stil te staan, aldus de organisatie van de Belgische GP. De zevenvoudig wereldkampioen liep ernstig letsel op tijdens een ski-ongeval in december 2013 en is nog altijd herstellende.

Zoon Mick Schumacher neemt plaats in de legendarische Benetton B194 waarmee vader Michael zijn eerste wereldtitel veroverde in 1994. Eerder deze week maakte Mick op het circuit van Spa-Francorchamps kennis met de Formule 1 auto. Hierbij droeg hij een zwarte helm om zijn identiteit te verhullen. Tijdens het GP weekend eind augustus zal hij een demo geven in de auto van zijn vader.

© DHnet

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen