Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Racesquare en RacingNews365 zetten Formule 1-fan op poleposition

Formule 1-liefhebbers komen dit jaar nog meer aan hun trekken dan voorgaande jaren. RacingNews365 en Racesquare gaan dit waarmaken. RacingNews365 is hét Formule1 platform van Nederland en Racesquare biedt 'The Ultimate Race Experience' op 5 locaties door heel Nederland. Die combinatie van content en entertainment biedt racefans voor het nieuwe Formule 1-seizoen meerwaarde. Met live Formule 1 races, Formule 1- podcasts op locatie, race-content op grootscherm en speciale RacingNews365-avonden.

Niels Roodenburg, directeur van Racesquare is blij dat ze dit jaar weer een volgende stap kunnen zetten. "Bij Racesquare hebben we afgelopen jaar vele racefans mogen ontvangen. Dat smaakt naar meer. We willen deze teams, collega’s en vriendengroepen nog veel meer kunnen bieden komend jaar. Dat is de reden dat we samen met hét Formule 1-platform van Nederland, RacingNews365, zijn gaan kijken hoe we de fans nog beter kunnen bedienen. En niet zonder resultaat."

Korting voor RacingNews365 members

Ruud Dimmers, CEO van RacingNews365, vult aan. "RacingNews365 is marktleider op het gebied van Formule 1 in Nederland. Als platform blijven wij onszelf ontwikkelen en zo hebben wij dit jaar ons membership platform gelanceerd. Hierbij komen de fans nog meer op poleposition te staan met extra content én prachtige samenwerkingen met bedrijven zoals Racesquare. RacingNews365 members kunnen daar met korting de strijd met elkaar aangaan, maar er komt nog meer aan!"

RacingNews365 premium-leden racen met 15% korting bij alle vestigingen van Racesquare in Nederland. Lees hier meer over het F1-abonnement voor de echte racefan.

Áltijd direct het Formule 1-gevoel

De twee bedrijven hebben nagedacht hoe ze tijdens het nieuwe seizoen Formule 1-fans meerwaarde kunnen bieden. Ruud: "Dat loopt uiteen van spannende racefacts in alle venues tot het opnemen van onze Formule 1-podcast op locatie én speciale RacingNews365-avonden. Wij bieden racecontent en F1-kennis en Racesquare heeft zinderende locaties, met een uitstekende keuken en precies het gevoel dat we de fans willen geven tijdens het ultieme F1-avondje uit."

Speciale events

Het komende seizoen staat er veel meer op het programma dan het heuse 'home of Formula 1'-gevoel. Niels Roodenburg vult aan: "Tom Coronel komt masterclasses geven, we hebben speciale arrangementen tijdens de Formule 1-races, met de motoren keihard over de speakers en de uitzendingen op groot scherm. Voor de echte (sim)racefanaten openen we een topcompetitie die parallel loopt aan de Formule 1-kalender; het Racesquare Championship."

Positionerings- en activatiebureau &Gagement helpt Racesquare en RacingNews365 bij het tot leven brengen van hun Formule 1-verhaal. Formule 1-fans kunnen terecht op één van de vijf Racesquare-locaties in Zwolle, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Zandvoort.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië