Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

RacingNews365 biedt haar leden unieke korting bij Racesquare

Formule 1-liefhebbers komen dit jaar nog meer aan hun trekken dan voorgaande jaren. RacingNews365 geeft de racefans nu een mooie korting op de ultimate race experience, op vijf (!) verschillende locaties in Nederland.

Laten we eerlijk zijn: Je gezelschap is het knapst in de achteruitkijkspiegel. Dus daag je vrienden, familie of collega’s uit en knal over de mooiste Formule 1 circuits ter wereld. Stap in de schoenen van je favoriete coureur en neem het live op tegen 19 anderen. Laat de rook, licht en geluidseffecten je meevoeren tot de adrenaline zo groot is dat je het hele veld aan flarden wil rijden. Keep pushing en laat weten dat je eraan komt over de boordradio! Vlieg jij als eerste over de finish? Met twintig man tegelijk per grid kan je hier simracen en word je begeleid door een persoonlijke marshall. Vanuit de virtuele pitstraat voorziet Tom Coronel je van tips en na de wedstrijd geniet je van een hapje en drankje op het food court. Check in de onderstaande video hoe vet dat eruit ziet! Hoe je kan profiteren van de deal lees je daaronder.

rKT4N_hxXr4

Mooie korting

Exclusief voor RacingNews365 Premium members bieden we je nu 15% korting* aan op races bij Racesquare. Je kan zo vaak gaan als je wil én kan een vriend(in) meenemen! Bij Racesquare krijg je de kans om in de huid te kruipen van Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton of een andere Formule 1-topper. Racesquare vind je in Alkmaar, Rotterdam, Utrecht, Zandvoort en Zwolle. Om te profiteren van deze actie kan je premium member worden op RacingNews365, waarbij je nog van vele andere voordelen kan genieten, zoals een advertentievrije site, een exclusieve app, extra updates vanaf het circuit, exclusieve content en meer! Nog geen RacingNews365 premium lid? Bekijk hieronder alle voordelen en meld je snel aan via de knop. *Geldig op maandag t/m donderdag bij alle vestigingen .

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"