Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

 • Praat mee over de Formule 1;
 • Maak kans op leuke prijzen;
 • Krijg toegang tot exclusieve content;
 • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

 • Praat mee over de Formule 1;
 • Maak kans op leuke prijzen;
 • Krijg toegang tot exclusieve content;
 • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1

RacingNews365 verkozen tot sportwebsite van het jaar 2021

RacingNews365 is tijdens de Website van het Jaar Verkiezing 2021 twee keer in de prijzen gevallen. De grootste auto- en motorsport site van Nederland (ruim 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand) won zowel de award voor de beste als de populairste sportwebsite.

RacingNews365 is wederom verkozen tot beste én populairste sportwebsite van Nederland. Vanzelfsprekend zijn we er trots op dat we 'vier op een rij' hebben, want sinds 2018 wordt onze prijzenkast jaarlijks gevuld met twee mooie prijzen.

Ruim 450.000 mensen brachten de afgelopen maanden hun stem uit voor de Website van het Jaar verkiezing. Binnen de categorie sport domineerde RacingNews365. We zijn dan ook dankbaar dat duizenden trouwe bezoekers van dit platform ons steunden.

De prijs zien we als een hele mooie bekroning op wederom een grensverleggend jaar. Beginnend met de launch van de Engelstalige versie van RacingNews365, onze .com versie. Het werd een jaar waarin de Formule 1-fans wereldwijd konden genieten van het adembenemende titelgevecht tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen én we eindelijk weer een Dutch GP hadden! Alle records werden door RacingNews365 verbroken, met november als recordmaand. In totaal verwelkomden we die maand bijna 6 miljoen unieke bezoekers, goed voor meer dan 41 miljoen pageviews. Cijfers waar ook wij even stil van worden! Cijfers waarmee we tot de top 60 van best bezochte websites van Nederland behoren.

Als platform groeien we nog jaarlijks snel verder en investeren we ook veel tijd, geld en energie in het verbeteren van ons platform en onze journalistieke bijdrage. Als een van de weinige F1-platformen zijn we dan ook aanwezig bij alle Grands Prix. Op die manier krijgen jullie als lezers volop exclusieve informatie, interviews, betrouwbare berichtgeving én scoops! Zoals laatst nog toen we de namen van de nieuwe F1-commentatoren bekend konden maken. Het netwerk van RacingNews365 in de Formule 1 is groot en nog altijd groeiende.

2021 was ook het jaar waarin we de eerste RacingNews365 events hebben opgezet samen met het F1 Racing Centre in Utrecht en Tom Coronel - daarmee bezorgden we honderden racefans bijzonder leuke avonden. Onze podcast kende een hele mooie groei met gemiddeld 35.000 luisteraars en 5000 kijkers per aflevering. Daarnaast maakten we serieus werk van het opzetten van video op ons Youtube-kanaal.

"Met gepaste trots durf ik wel te stellen dat RacingNews365 meedraait in de absolute top van de wereldwijde autosportjournalistiek. In 2022 gaan we verder op de ingeslagen weg, waarbij we nog meer inzetten op onze aanwezigheid in de F1-paddock om zo nog meer exclusieve content te vergaren. Daarnaast staat video centraal volgend jaar. We hebben daarin onze eerste stappen gezet, maar de plannen zijn nog veel groter. Vanzelfsprekend willen we onze positie als marktleider in Nederland verder uitbouwen, maar parallel daaraan zijn we ook hard bezig om miljoenen internationale fans aan ons te binden", aldus CEO Ruud Dimmers.

"Ons team van journalisten en redacteurs heeft benzine door de aderen stromen en zorgt er altijd in de hoogste versnelling voor dat we jullie als lezers voorzien van het laatste nieuws, zowel nationaal als internationaal. Ik wil al onze lezers bedanken voor hun talloze bezoekjes aan dit platform, hun feedback, ideeën en ook zeker het enthousiasme waarmee we samen dit unieke seizoen beleefd hebben, met hopelijk dit weekend de ultieme bekroning."

Onze beloftes voor 2022:

 • Nog meer exclusieve content, interviews en scoops
 • Meer video
 • Een verbeterde website
 • Meer RacingNews365 events

Namens de voltallige redactie van RacingNews365 willen we onze miljoenen bezoekers, relaties en partners bedanken voor hun vertrouwen in ons platform. We gaan de komende weken feestelijk het jaar uit met diverse win-acties, houd daarom ook de site en onze socials in de gaten!

Met sportieve groet,

Ruud Dimmers
Jan van der Burgt
Jesse Janse
Dieter Rencken
Marnik Kok
Joris Mosterdijk
Bas van der weerden

47 reacties

x
Onthuld Alles wat je moet weten over de F1-plannen van Audi en Porsche