Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Kimi Raikkonen

Raikkonen: "Als het aan mij lag, dan had de vakantie langer geduurd"

Kimi Raikkonen heeft het wel naar zijn zin gehad de afgelopen weken tijdens de zomerstop. Toch kan hij er dit weekend niet onderuit komen en zal hij vrijdag gewoon weer in zijn Alfa Romeo-bolide stappen.

Raikkonen hongarije
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Alfa Romeo

Afgelopen winter maakte Kimi Raikkonen de overstap van het grote Ferrari naar het bescheidenere Alfa Romeo-team. Daar geniet hij van de verminderde media-aandacht en verplichtingen. Bovendien presteerde hij de eerste seizoenshelft helemaal niet slecht. De Fin wist namelijk 31 punten te scoren, terwijl teamgenoot Antonio Giovinazzi niet verder kwam dan één schamel punt.

Tijdens de zomerstop heeft Raikkonen genoten van zijn vrije tijd, die hij vooral invulde door tijd te spenderen met zijn vrouw en kinderen. Als het aan The Iceman lag, dan had hij er nog wat weken achteraan geplakt.

"Als je het aan mij had gevraagd, dan had de zomerstop nog wel wat langer geduurd. Maar goed, Spa is mijn favoriete circuit en blijkbaar noemt men mij "The King of Spa", omdat ik hier enkele keren heb gewonnen, maar eigenlijk boeit me dat niks."

"Toch kijk ik er wel naar uit om komend weekend weer in te stappen. Het enige wat dit raceweekend belangrijk is, is dat we de goede lijn van de eerste seizoenshelft doortrekken en het beste uit de auto weten te halen", aldus Kimi.

Voorspelgame-wekelijks_klein

Wie wint de Grand Prix van België 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten