Raikkonen baalt van media: 'Jullie schrijven Ferrari onterecht af'

22 sep. 2017 09:30 Rik Alkema 0 reacties
Het team van Ferrari had zeer goede zaken kunnen doen in Singapore, maar het liep uit op een drama. In plaatst van het gat met Mercedes te dichten, werd het gat alleen maar groter. Terwijl Ferrari door bijna iedereen werd afgeschreven voor de wereldtitel, gelooft het team zelf nog altijd in een goede afloop.

Ferrari nog niet uit het veld geslagen

Na de GP van Singapore werd Ferrari alom afgeschreven voor een nieuwe wereldtitel, maar Kimi Raikkonen ziet dat heel anders.

De Fin is luid en duidelijk over de gang van zaken na de GP van Singapore. "Jullie schrijven ons af, maar wij geloven er nog steeds in", zegt hij over de volgens hem negatieve media.

Raikkonen gelooft nog steeds in een wereldtitel van Ferrari, bij de coureurs of de constructeurs. "We gaan volgende week naar Maleisië, waar we weer nieuwe kansen hebben. We gaan daar weer ons uiterste best om te winnen", aldus Raikkonen.

Wil Ferrari nog kampioen worden, dan zal het van goede huizen moeten komen. Sebastian Vettel staat momenteel 28 punten achter op Lewis Hamiton, terwijl Ferrari al 102 punten achter staat op Mercedes in het constructeurskampioenschap.

Teambaas Maurizio Arrivabene is er ook van overtuigd dat Ferrari nog wat kan in de resterende wedstrijden.

"De GP van Singapore is zeker niet gelopen zoals we hadden gehoopt, maar het betekent niet dat de strijd voorbij is. We zullen sterker terugkomen", spreekt de teambaas krachtig.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen