Raikkonen: 'Ferrari kan laatste vier F1-races winnen'

17 okt. 2017 10:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Ferrari-coureur Kimi Raikkonen is ervan overtuigd dat het Italiaanse F1-team in staat is om de laatste vier races te winnen. De afgelopen maand verliep dramatisch voor Ferrari met crashes en technische defecten.

'Ferrari blijft tot de laatste meter pushen in 2017

Na drie weekenden op rij om snel te vergeten wil Ferrari in Amerika terugslaan. De wereldtitels zijn al wel uit beeld verdwenen, maar Kimi Raikkonen geeft niet op.

"We kunnen overal winnen, zo lang we uit de problemen blijven. Ieder circuit is weer anders en we beginnen met een schone lei. We moeten ervoor zorgen dat we geen fouten maken en onze betrouwbaarheid op orde hebben."

De wereldtitels lijken definitief verloren, maar Raikkonen weet dat er van alles kan gebeuren in de Formule 1. Zo won hij zelf in een zinderende finale in 2007 de wereldtitel, terwijl hij van tevoren kansloos leek.

"Niemand weet wat er de komende races gaat gebeuren. Wat ik wel weet is dat Ferrari tot de laatste meter blijft pushen. We zien dan wel of het goed genoeg is geweest. De afgelopen races verliepen niet goed voor ons, maar we hebben een uitstekende snelheid in onze auto zitten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen