© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Raikkonen: 'Geloof niet alles wat er over mijn boek geschreven wordt'

31 aug. 2018 08:45 Jan van der Burgt 0 reacties
Over enkele weken komt het boek van Kimi Raikkonen uit, waarin de Fin uitweidt over zijn leven binnen en buiten de Formule 1. Er wordt echter al het één ander geschreven over de inhoud daarvan, maar volgens Raikkonen is niet alles even waar.

Zo doen er verhalen de ronde over het feit dat Kimi Raikkonen zou hebben beschreven hoe hij dagen aaneen aan de alcohol zat. Dat Kimi er soms een losbandige levensstijl op nahield is niks nieuws, maar zelfs die verhalen kunnen overdreven worden, zo laat Raikkonen desgevraagd tijdens de persconferentie voor de GP van Italië weten:

"Ik denk dat je misschien een verkeerde vertaling in handen hebt gekregen. Het is waar dat ik een bepaald leven heb geleefd en dat er veel over is geschreven. Ik heb echter nooit ergens een geheim van gemaakt, dus de meeste verhalen die in het boek staan, zullen allang bekend zijn."

Op de vraag waarom Kimi Raikkonen met een eigen boek komt, geeft hij een typisch Raikkonen-antwoord: "Het is voor mij geen megagroot ding, maar gewoon iets waarvan ik op enig moment besloot het maar gewoon te doen. Het is een soort 'the story so far' geworden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen