Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Raikkonen: 'Geloof niet alles wat er over mijn boek geschreven wordt'

Over enkele weken komt het boek van Kimi Raikkonen uit, waarin de Fin uitweidt over zijn leven binnen en buiten de Formule 1. Er wordt echter al het één ander geschreven over de inhoud daarvan, maar volgens Raikkonen is niet alles even waar.

Zo doen er verhalen de ronde over het feit dat Kimi Raikkonen zou hebben beschreven hoe hij dagen aaneen aan de alcohol zat. Dat Kimi er soms een losbandige levensstijl op nahield is niks nieuws, maar zelfs die verhalen kunnen overdreven worden, zo laat Raikkonen desgevraagd tijdens de persconferentie voor de GP van Italië weten:

"Ik denk dat je misschien een verkeerde vertaling in handen hebt gekregen. Het is waar dat ik een bepaald leven heb geleefd en dat er veel over is geschreven. Ik heb echter nooit ergens een geheim van gemaakt, dus de meeste verhalen die in het boek staan, zullen allang bekend zijn." Op de vraag waarom Kimi Raikkonen met een eigen boek komt, geeft hij een typisch Raikkonen-antwoord: "Het is voor mij geen megagroot ding, maar gewoon iets waarvan ik op enig moment besloot het maar gewoon te doen. Het is een soort 'the story so far' geworden."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'