Raikkonen niet blij met uitlatingen Ferrari-teambaas

13 apr. 2018 16:00 Koen Bakker 0 reacties
Kimi Raikkonen heeft verontwaardigd gereageerd op de uitlatingen van Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene. De Italiaan zei over Raikkonen dat hij nu wel in perfecte conditie is.

Raikkonen: 'Het is gek dat Arrivabene mijn fitheid zo beoordeeld'

Kimi Raikkonen vatte de opmerkingen die Arrivabene deed in de Finse media niet goed op. De Fin vindt dat de teambaas van Ferrari hiermee bedoelt dat hij in voorgaande seizoenen niet fit genoeg was.

Raikkonen: "Hoe meten mensen fitheid? Alleen de looks defeniëren niet per se fitheid. Ik vind het dan ook gek dat Arrivabene deze opmerkingen maakt. Mijn conditie is nooit een probleem geweest voor mij en mijn resultaten."

Arrivabene deed de uitlatingen naar aanleiding van het goede begin van Raikkonen aan het Formule 1-seizoen. De F1-kampioen van 2007 kwalificeerde in Australië voor teamgenoot en viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel en in Bahrein koersde de Fin eveneens af op een podiumplaats na een tweede kwalificatiepositie. 

De Italiaan deed zijn uitspraak over de fitheid van Raikkonen in de Finse media: "Tevredenheid overheerst wat betreft Raikkonen. Hij verkeert fysiek gezien in een goede staat. Hij is scherp, afgetraind en focust zich volledig op zijn werk." 

Hiermee zei Arrivabene volgens Raikkonen eigenlijk dat de Fin in voorgaande seizoenen niet honderd procent fit was. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen