Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Razendsnelle Esteban Ocon verrast Force India

Esteban Ocon staat te boek als een van de grootste Formule 1 talenten. De jonge Fransman maakte vorig seizoen zijn Formule 1 debuut bij het achterhoedeteam van Manor. Na negen races voor het team mocht hij in 2017 zijn opwachting maken bij Force India. Wat Ocon laat zien is erg veelbelovend.

Bij Force India rijdt de jonge Fransman aan de zijde van de ervaren Sergio Perez. De Mexicaan is al jarenlang onderdeel van Force India, maar heeft zijn handen vol aan de rookie. Daar waar Ocon pas bezig is aan zijn eerste volledige seizoen, draait Perez al sinds 2011 mee in de Formule 1. Ocon scoorde in de eerste tien races in liefst negen races WK-punten. Teambaas Vijay Mallya toont zich onder de indruk van de ontwikkelingssnelheid en het aanpassingsvermogen van Ocon. " Esteban overtreft onze verwachtingen, hij stond er direct en is sneller dan we verwachtten. Hij maakt een uitstekende indruk. Afgelopen winter moesten we kiezen uit de beschikbare rookies om Nico Hulkenberg te vervangen. Ik kan wel zeggen dat we met Esteban de juiste keuze hebben gemaakt."

Mallya

Ocon wordt alleen nog maar beter en sneller

" Voor iemand die slechts negen races reed bij Manor is hij uitstekend uit de startblokken gekomen. Sinds zijn eerste race met ons pakt hij al WK-punten en ik ben zeer onder de indruk van hem." " Hij wordt alleen nog maar volwassener en beter. Ervaring is erg belangrijk en als je meer ervaring krijgt, dan wordt je nog sneller. Esteban heeft het talent in huis en het is voor ons een mooie bonus dat we hem voor meerdere jaren onder contract hebben."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi