© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Realistische Max Verstappen verwacht dat P5 maximale is

25 aug. 2017 18:28 Ruud Dimmers 0 reacties
Voor Max Verstappen was het een standaard vrijdag. Tweemaal sloot hij de training af op een vierde positie, maar de Nederlander verwacht morgen niet mee te kunnen doen voor de voorste plaatsen.

Max Verstappen hoopt op regenrace

Het hele seizoen is Red Bull al het derde team en ook in België lijkt daarin geen verandering te komen. Op de rechte stukken werd wederom pijnlijk zichtbaar hoeveel vermogen de Renault-motor nog tekort komt.

"Het was een redelijke dag, maar niets bijzonders. Daniel en ik probeerden wat verschillende set-ups om zo meer snelheid te krijgen op de rechte stukken. We moeten onze auto verder verbeteren willen we kunnen vechten en zoeken een compromis in de afstelling. Op dit moment zitten we redelijk in de buurt van Mercedes en Ferrari. Het is alleen pas vrijdag, morgen zal het gat weer groter zijn."

"Het is lastig om een set-up te vinden waarmee je hier competitief bent op de rechte stukken en voldoende downforce houdt in de bochten. Hopelijk maken we daarin nog een stap."

Ondanks de aanwezigheid van tienduizenden Verstappen fans verwacht de Red Bull-coureur niet dat hij kan verrassen. Zijn hoop is dan ook dat het zondag regent tijdens de race.

"Onder droge omstandigheden zijn we met afstand het derde team. Als het regent, zoals vanmiddag, dan hebben we meer kansen. Volgens de voorspellingen komt er weinig regen meer aan. Jammer, want het zou ons erg helpen. We moeten duimen dat we zondag toch nog een bui krijgen."

"Het is fantastisch om nu al die oranjefans te zien en het wordt de komende dagen nog veel drukken. De steun van mijn fans is geweldig!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen