Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull belooft spectaculaire presentatie bolide Max Verstappen

De Nederlandse Formule 1-fans moeten nog enkele weken wachten op de presentatie van de nieuwe bolide van Max Verstappen. Werkgever Red Bull belooft wederom een spectaculaire presentatie.

De afgelopen jaren wist Red Bull steeds op creatieve wijze de aandacht op zich te vestigen. Zo verscheen het tijdens de wintertests in 2015 op de baan met een 'zebra-look' versie van de auto. In 2017 moesten de fans het doen met een kort, wazig clipje van de RB13 en vorig jaar zagen we de RB14 in camouflage kleuren gehuld.

Ook dit jaar mogen de fans zich opmaken voor een bijzondere onthulling, zo laat het team van Red Bull op haar site weten. "Tijdens de lancering van onze nieuwe auto zullen we pronken met wat we tijdens de winterstop aan werk hebben verzet, waaronder natuurlijk een compleet nieuw ontwerp met grote fysieke en cosmetische veranderingen. We zijn hard aan het werk geweest in Milton Keynes om de beste Red Bull te bouwen." Wanneer de RB15 van Max Verstappen en Pierre Gasly gepresenteerd wordt is nog onbekend. Het Oostenrijkse team houdt de fans nog even in spanning: "Onze presentaties waren altijd leuk en dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Voorlopig houden we onze kaken stijf op elkaar en laten we jullie nog wat langer wachten."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"