Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull bevestigt: Horner aanwezig bij onthulling RB20

Op donderdag 15 februari trekt Red Bull het doek van de nieuwe RB20. Het team uit Milton Keynes heeft inmiddels bevestigd dat teambaas Christian Horner daarbij aanwezig zal zijn. Red Bull is namelijk een onderzoek naar Horner gestart vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag van de Brit.

Horner Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Bijna is het zover: de onthulling van de nieuwe Red Bull RB20. Max Verstappen en Sergio Perez werkten dinsdag al een geheime shakedown af op Silverstone, maar de officiële presentatie volgt op donderdag 15 februari. Red Bull heeft inmiddels ook de aanwezigheid van teambaas Christian Horner bevestigd.

Horner kwam afgelopen week in het nieuws vanwege een onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend, maar de Brit blijft voorlopig aan als teambaas en is dus ook 'gewoon' aanwezig als de nieuwe auto wordt gepresenteerd in de fabriek in Milton Keynes.

De launch van Red Bull begint donderdag om 20:30 uur Nederlandse tijd en is live te zien op het YouTube-kanaal van het team. RacingNews365 is ook aanwezig en houdt u op de hoogte van al het nieuws rond de launch.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'