Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull-coureur reageert op lofzang Horner na ommekeer Verstappen

Christian Horner prees Sebastien Buemi voor zijn harde werk in de simulator na de tweede plaats voor Max Verstappen in Singapore . De Zwitser reageert in een interview met RacingNews365 op de lofzang van de teambaas.

Buemi Red Bull test
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen kwam na een slechte vrijdag als tweede over de streep in Singapore. Het stratencircuit is Red Bull al enkele jaren niet gunstig gezind, maar na wat aanpassingen aan de setup was Verstappen in staat om achter de ongenaakbare Lando Norris kostbare punten op te rapen. 

Het kwam Red Bull-simcoureur Sebastien Buemi op complimenten te staan van Christian Horner, die tegenover onder meer RacingNews365 het volgende zei: "Hij gebruikte genoeg Red Bull om op de been te blijven. Hij (Buemi, red.) speelde een belangrijke rol, maar het hele team werkt natuurlijk hard en maakt lange dagen en nachten."

De coureur, die naast zijn werk als Red Bull-simcoureur ook actief is in het WEC (Toyota) én de Formule E (Envision), reageert in een interview met RacingNews365 op de woorden van Horner. "Ik ben Christian heel dankbaar dat hij dat heeft gezegd. Hij hoeft het niet te zeggen, het is mijn werk en ik probeer het zo goed mogelijk te doen. Maar ik denk dat Christian een geweldige teambaas is en hij iedereen veel energie geeft om terug te slaan en het beter te doen. Het is echter altijd leuk om te zien dat mensen je werk prijzen. Het betekent dat je iets goed hebt gedaan."

De Zwitser, tussen 2009 en 2011 actief in de Formule 1, benadrukt wel dat hij maar een kleine rol speelt bij Red Bull. "Uiteindelijk ben ik gelukkig. Ik maak al heel lang deel uit van het team en ik wil goed werk leveren. Ik ben blij als het zelfs maar een beetje helpt. Verder maak ik natuurlijk maar een klein onderdeel uit van het werk dat wordt uitgevoerd, al probeer ik overal waar ik rijd goed werk te leveren."

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull geeft update over nieuwe auto Verstappen