Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Red Bull deelt hoopgevende boodschap voor Verstappen

De Grand Prix van Nederland bleek niet de wedstrijd van Max Verstappen te zijn. De Nederlander moest een kleine 23 seconden toegeven op Lando Norris, maar toch deelt teambaas Christian Horner positief nieuws.

Verstappen race Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull Racing zal toch van een koude kermis zijn thuisgekomen na de Formule 1 Grand Prix van Nederland. Daar waar er de hoop was om mee te strijden om de overwinning, bleek dat er eigenlijk niet in te zitten. Max Verstappen pakte dan wel de leiding bij de start, maar al snel viel de pace in de RB20 weg en stoomde Lando Norris op. In rondje 18 ging de Brit voorbij aan de Nederlander en wist uiteindelijk met een kleine 23 seconden verschil te winnen.

Red Bull-teambaas Christian Horner ziet ook dat McLaren op dit moment de snellere wagen heeft. "We moeten begrijpen waar de achterstand (op McLaren, red.) in zit. Ik denk dat we dit weekend veel hebben geleerd, maar je kunt zien dat de snelheid van McLaren op dit circuit uitstekend was. We moeten dus begrijpen hoe we de prestaties van onze auto kunnen verbeteren. Maar we zullen moeten reageren. En ik heb er vertrouwen in dat we de kracht en diepgang hebben om dat te doen", zo deelt Horner tegenover Sky Sports F1 een hoopgevende boodschap voor Verstappen.

Tegenover onder meer RacingNews365 gaat de teambaas van Red Bull dieper in op de huidige situatie. "McLaren is de laatste paar races de benchmark geweest en we zijn ons er terdege van bewust dat we daarop moeten reageren. En iedereen in Milton Keynes werkt er ongelooflijk hard aan om dat aan te pakken. Het is geen rocket science. Er zijn geen wondermiddelen in deze business. Het is een kwestie van het probleem begrijpen, het probleem aanpakken en dan de oplossingen implementeren."

Horner vervolgt: "De druk ligt op ons om te reageren. We zijn het gewend om door de jaren heen mee te doen aan de gevechten om het kampioenschap. We zullen diep graven en zullen de resterende negen races vechten met alles wat we hebben."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
McLaren FIA deelt statement over controversiële McLaren-achtervleugel