Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull deelt ludieke sneer uit aan Toto Wolff en Racing Point

Het Red Bull Racing-marketingteam had weer een ingenieuze ingeving. Aan de hand van de gebeurtenissen tijdens het afgelopen Formule 1-seizoen hebben ze een lijst opgesteld voor de kerstman, waarop de stoute en brave 'kinderen' op staan.

Als je dit jaar braaf bent geweest, dan krijg je wel cadeautjes, als je niet braaf bent geweest, dan niet. Dat krijgen kinderen in aanloop naar het kerstfeest vaak te horen. Red Bull speelt daar op ludieke wijze op in en maakte haar eigen lijst voor de Kerstman, waarop verschillende namen pronken. Bovenaan de lijst met brave kinderen staan Max Verstappen en Alexander Albon. Eerstgenoemde won twee races en laatstgenoemde behaalde zijn eerste podium uit zijn F1-carrière. Ook de Red Bull-pitcrew wordt geloofd. Aan de andere kant, op de lijst met stoute kindjes, pronken Racing Point en Toto Wolff bovenaan. Racing Point wordt gekscherend naar gezet als 'Tracing' Point. Tracing is het Engelse woord voor overtrekken. Het team staat vanwege het kopiëren van de Mercedes-bolide op de 'naughty list'. Ook Toto Wolff, die het allemaal liet gebeuren, wordt door Red Bull aangehaald. Check de volledige Red Bull-lijst met brave en stoute kindjes, hieronder.

CJLuH-RDjPn

View this post on Instagram A post shared by Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing)

Red Bull ging met Max Verstappen voor de wereldtitel in 2020, maar uiteindelijk domineerde Lewis Hamilton. Zelfs de mooie woorden van Helmut Marko konden daar niets aan veranderen. Waar ging het mis voor Red Bull en Verstappen? RacingNews365 analyseert het seizoen van Verstappen in onderstaande video.

D-vVRmvaeKY

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje