Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull drijft spot met Mercedes en Racing Point op social media

Het seizoen is voorbij, maar op de sociale media hebben de teams de strijdbijl nog niet begraven. Op Twitter grapt Red Bull er op los en zet het Mercedes en Racing Point voor lul.

Deze zondag kwam het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi tot een mooi einde. Max Verstappen wist de laatste race van het jaar op zijn naam te schrijven en aan het einde van de race ontstonden er zoals wel vaker in Abu Dhabi enkele mooie taferelen. Donuts, donuts en nog eens donuts, dat was het devies. De racewinnende Red Bull-coureur liet deze aan zich voorbij gaan, maar Lewis Hamilton deed op het rechte stuk wel wat mooie pirouettes. Mercedes deelde de video van de donuts op hun Twitterpagina. "We serveren ze warm. We sturen de Mercedes W11 met wat verse donuts op pensioen!", zo luidde het bijschrift van de post, waarop het Twitteraccount van Red Bull het niet laten kon en meteen ad rem een reactie wist te verzinnen. "Wat nou pensioen? Racing Point, jullie bolide voor 2021 is klaar om opgehaald te worden hoor!", reageerde het team van Max Verstappen tot hilariteit van de andere Twitteraars.

1338155722954174469

Retirement? Your 2021 car is ready for collection, @RacingPointF1 📦😉 — Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) December 13, 2020

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje