Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull en Aston Martin komen met dikke circuit versie van Valkyrie

De Aston Martin Valkyrie, ontwikkeld samen met Red Bull, is binnenkort leverbaar in een nog snellere versie. Speciaal voor op het circuit is een AMR Track Performance Pack ontwikkeld.

Binnenkort is de Aston Martin Valkyrie leverbaar en voor deze bloedsnelle hypercar is nu al een extra upgrade aangekondigd. Voor de miljonairs onder ons, want de auto kost een aardige duit, die nog wat duizendjes over hebben is de auto nu leverbaar met een AMR Track Performance Pack.

De samen met Red Bull Advanced Technologies ontwikkelde bolide wordt hierdoor nog bruter. Het pakket is bedoelt voor de kopers die zich uit willen leven op een racecircuit en staat garant voor een performance winst van acht procent in rondetijd. Het pakket bestaat onder andere uit een nieuwe aerodynamische voorkant, meer downforce, andere panelen, titanium remmen en een speciaal voor het circuit ontwikkelde ophanging. De Valkyrie werd ontwikkeld onder leiding van Formule 1-ontwerper Adrian Newey, namens Red Bull Advanced Technologies en in samenwerking met Aston Martin. In totaal worden er 150 Valkyries gebouwd die de openbare weg op mogen en 25 die alleen geschikt zijn voor het circuit.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"