© Getty Images/ Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Red Bull evalueerde nieuwe Honda-motor met Toro Rosso-coureurs

10 jun. 2018 17:10 Jan van der Burgt 0 reacties
Red Bull spreekt regelmatig met de Toro Rosso-coureurs over de prestaties van de Honda-motor. Dit om een afgewogen keuze te maken tussen Renault- of Honda-motoren voor 2019.

'Reken maar dat Red Bull alles in de gaten houdt'

Dit weekend introduceert Honda een belangrijke upgrade van de Honda-krachtbron. Red Bull zit eerste rang om te kijken hoe die Honda-motor presteert ten opzichte van de Renault-krachtbron. Daarbij leunde het al langer voor een deel op de feedback van Pierre Gasly en Brendon Hartley.

"We hebben al regelmatig met Red Bull gesproken en aangegeven dat er geen problemen zijn en dat de driveability goed is. Nu hebben we ook nog eens een upgrade die goed lijkt te werken."

"Ik denk sowieso dat Red Bull over alle informatie beschikt die ze willen hebben, maar dat maakt het alsnog geen eenvoudige keuze. Ik ben er echter zeker van dat ze bovenop de kwestie zitten."

De geruchten over een definitieve keuze van Red Bull voor Honda zwellen gedurende het Canadese GP-weekend aan, terwijl Daniel Ricciardo naar verluidt ook zou hebben besloten in ieder geval tot en met 2020 bij Red Bull te blijven.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen