Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull gaat samenwerken met botenbouwer Sunseeker International

Red Bull en Sunseeker International hebben gisteren in Londen een samenwerkingsovereenkomst getekend. Sunseeker International, een Britse bouwer van luxe motorjachten, zal samen met Red Bull nieuwe technische producten gaan ontwikkelen.

De samenwerking tussen Red Bull en Sunseeker International gaat per direct van start. De samenwerking zal zich vooral focussen op het ontwerp van nieuwe producten. Voor Red Bull is het een volgende stap in het verbreden van de horizon, nadat het eerder al met Aston Martin in zee ging en de Valkyrie Supercar ontwikkelde. Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, is verheugd over de samenwerking. "Dit is fantastisch nieuws voor Red Bull. We zijn enthousiast dat we samen mogen werken met één van de grootste bedrijven uit de maritieme sector." "Het is erg mooi dat we onze horizon verder kunnen verbreden en Sunseeker International is daarin een perfecte partner" , aldus Horner.

Ook Phil Popham, CEO van Sunseeker International, is zeer verheugd met de samenwerking. "We kijken er erg naar uit om samen met Red Bull te werken aan nieuwe technologische producten." "Sunseeker bouwt al jaren boten waar je hart sneller van gaat kloppen, net als Red Bull dat doet met auto's." "We passen dus erg goed bij elkaar en ik kijk er erg naar uit om samen te werken met Red Bull" , besluit Popham.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi