Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull geeft fans de kans op een fotoshoot samen met Verstappen

Het Red Bull-team heeft een nieuwe kledingsponsor en dat betekent dat we binnenkort weer een hele nieuwe F1-kledinglijn kunnen zien. De renstal geeft fans de kans om model te staan samen met Max Verstappen en Sergio Perez.

Aan het einde van het vorige jaar gingen Red Bull en kledingsponsor Puma uit elkaar. Het betekent dat Red Bull op zoek moest naar een nieuwe partij en die vonden ze in Castore. Het relatief jonge sportkledingmerk voegt de laatste jaren steeds meer grote namen toe aan haar portfolio. Naast Red Bull is het Britse bedrijf namelijk ook in zee gegaan met het Britse nationale cricketteam, voetbalclubs Newcastle United, Sevilla, Rangers en Feyenoord en ook tennisser Andy Murray loopt met het logo van Castore op zijn borst. Vanaf komend seizoen zullen dus ook Max Verstappen, Sergio Perez en alle andere Red Bull-teamleden dat doen.

Model Verstappen

Om dat te vieren zal de nieuwe Red Bull-kleding op 24 januari worden onthuld tijdens een fotoshoot in de Britse hoofdstad Londen. Max Verstappen en Sergio Perez zullen daar aanwezig zijn en model staan. Het Red Bull-team heeft nu een winactie opgestart, zodat een enthousiaste fan ook model kan zijn. Deze wordt dan getrakteerd op een hotelverblijf en vervoer van en naar de shoot. Op de website van Red Bull staat meer informatie en kan je jezelf inschrijven.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden