Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull heeft goed nieuws voor Verstappen

Max Verstappen kon Lando Norris niet bedreigen tijdens de Grand Prix van Singapore, maar dat neemt niet weg dat het optimisme overheerst bij Red Bull. Teambaas Christian Horner heeft goed nieuws voor de Nederlander.

Verstappen race Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen eindigde op de tweede plaats tijdens de Grand Prix van Singapore. De Red Bull-coureur was een flinke klap langzamer dan Lando Norris, maar pakte wel kostbare punten in de strijd om de wereldtitel. De tweede plaats zorgt voor optimisme bij Red Bull, vooral omdat het team een stap gezet lijkt te hebben. Christian Horner bevestigt dat beeld en deelt zo goed nieuws voor Verstappen.

"We hebben een stukje ontwikkeling te pakken en ik denk dat we wat problemen aan de auto begrijpen", vertelt Horner tegenover onder meer RacingNews365. "We beginnen ze aan te pakken, want we waren beter in Bakoe én beter in Singapore. Er komen dus nog veel lange nachten aan in Milton Keynes."

Horner verwijst naar de nieuwe update voor de Grand Prix van de Verenigde Staten, die over een paar weken op het programma staat. "Ik hoop dat het ook beter gaat op traditionele circuits. McLaren heeft momenteel de beste auto en we moeten een gaatje dichten, maar we hebben de mensen en het vermogen om dat te doen. Het is goed dat de coureurs het verschil voelen. We hebben een richting gevonden en dat opent de kans om de auto te ontwikkelen."

Praat mee!

Viaplay
x
Titelstrijd Red Bull heeft goed nieuws voor Verstappen