© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Red Bull heeft nog geen contract met Honda voor 2019

23 jun. 2018 19:05 Jan van der Burgt 0 reacties
Hoewel Red Bull op dinsdag bekendmaakte dat het volgend jaar met Honda in zee gaat, is de deal nog niet definitief. De vele contractdetails moeten nog besproken worden voordat er überhaupt een handtekening wordt gezet.

Contractdetails moeten nog besproken worden

Honda's-motorsportbaas Masahi Yamamoto heeft in gesprek met Racefans.net verklaard dat Red Bull en Honda weliswaar hun gezamenlijke voornemens hebben laten vastleggen, maar dat van een getekend contract nog geen sprake is:

"Wat we tot nu toe overeen zijn gekomen is dat Honda motoren gaat leveren aan Red Bull Racing, maar de details van dat contract bespreken we later."

"We gaan in de komende maanden met elkaar om de tafel zitten om alle aspecten van het contract tot in detail te bespreken."

Yamamoto verwacht dat zowel Red Bull als Toro Rosso optimaal profiteert van de steun van Honda, méér dan bijvoorbeeld Force India profiteert van Mercedes-steun.

"Bij Mercedes en Ferrari is sprake van een relatie tussen leverancier en klant, terwijl wij vier auto's van motoren voorzien, waarbij alle informatie voor alle partijen inzichtelijk is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen