© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Red Bull: 'Het was een uitstekende week voor ons'

10 mrt. 2018 09:50 Jan van der Burgt 0 reacties
Red Bull-engineer Guillaume Rocquelin blikt terug op een uitstekende testweek voor Red Bull. Het team reed meer ronden dan ooit tijdens wintertests.

'Rondetijden op supersofts zagen er goed uit'

Op de laatste wintertestdag gisteren kroop Daniel Ricciardo voor de laatste keer achter het stuur van de Red Bull RB14. Hoewel hij niet zoveel ronden reed als Max Verstappen op donderdag, spreekt Guillaume Rocquelin van opnieuw een productieve dag.

"We hebben inderdaad niet zoveel kilometers gemaakt als eerder deze week, maar alsnog was het een buitengewoon leerzame dag. In de ochtend hebben we ons voornamelijk beziggehouden met aerodynamische metingen, waarvoor we vast hielden aan de medium compound."

Pas ver in de middag werden de medium banden aan de kant gelegd om er de supersofts onder te laten leggen. Daarop kon Ricciardo eindelijk eens pushen: "Op die supersofts liet Daniel veelbelovende tijden zien", aldus Rocquelin.

"Al met al mogen we terugkijken op een uitstekende week. We hebben veel geleerd over de RB14. Het is nu aan ons om in de aanloop naar de Grand Prix van Australië met die informatie de juiste aanpassingen door te voeren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen