© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Red Bull kan risico's nemen dit seizoen'

17 jul. 2018 08:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner manoeuvreert zijn team in de rol van underdog. Verstappen en Ricciardo wonnen gezamenlijk drie van de tien verreden Grand Prixs, maar staan door een samenloop van pech en crashes op een straatlengte achterstand in het WK. Horner gelooft in de kansen van Red Bull dit jaar en voert de druk op de concurrentie op.

De laatste wereldtitel voor het F1-team van Red Bull dateert alweer uit 2013 toen Sebastian Vettel zijn vierde wereldtitel veroverde. Horner denkt niet dat het gebrek aan verse successen verlammend werkt op het team.

"We werken grotendeels nog met dezelfde mensen die ons vijf jaar geleden de titel bezorgde. Tijdens onze moeilijke jaren hebben we deze groep mensen bij elkaar gehouden. Dit jaar zie ik ons als een outsider voor de titel."

"Het voordeel van een outsider zijn is dat je risico kan nemen omdat we van achter geen druk van andere teams hebben. We kunnen alleen maar winnen. Je kan op een andere manier aan het werk gaan, met een andere mentaliteit en meer risico nemen dan wanneer je alles te verliezen hebt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen