Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull komt voor Zandvoort al in actie op Nederlandse bodem

Op 25 augustus staat de GP van Nederland op Zandvoort op het programma. Maar enkele weken ervoor kunnen F1- en Red Bull-liefhebbers al hun hart ophalen als het team van Max Verstappen in actie komt op TT-circuit Assen.

SI201508030216 hires jpeg 24bit rgb
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De GP van België op Spa-Francorchamps is de laatste F1-race voor de zomerstop. Maar een week later (van 2 tot en met 4 augustus kunnen Nederlandse fans genieten van Red Bull op eigen bodem. OP het TT-circuit Assen komt dan onder meer David Coulthard in actie in een heuse F1-wagen.

Op het circuit waar dit weekend de TT van Asssen wordt gereden en onder meer Collin Veijer in actie komt, wordt in de eerste week van augustus The Racing Day georganiseerd. Dit is het grootste auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa en is gratis toegankelijk. Tijdens de 25ste editie van dit evenement, dat vorig jaar 90.000 bezoekers trok, zal ook het Red Bull F1-team aanwezig zijn. Niemand minder dan David Coulthard, goed voor dertien GP-zeges, zal in een Red Bull-wagen over het circuit racen en het publiek vermaken. 

Coulthard komt zowel op zaterdag als zondag in actie in de RB7, de wagen waarmee Sebastian Vettel in 2011 zijn tweede wereldtitel pakte bij Red Bull. Wil je dit niet missen, zorg dan dat je in augustus naar Assen trekt. 

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Oostenrijk. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
FIA Stewards vellen oordeel over incident Verstappen