Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull schuift opvolger Lawson naar voren

Liam Lawson is per direct de vervanger van Daniel Ricciardo bij Visa Cash App, waardoor er een plaatsje vrijkomt als Red Bull-reservecoureur. Isack Hadjar is de gelukkige.

Liam Lawson Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Een grote verandering binnen de Red Bull-familie voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten: Liam Lawson vervangt Daniel Ricciardo bij Visa Cash App RB (RB). Ricciardo presteerde niet naar behoren en ziet zo zijn Formule 1-carrière hoogstwaarschijnlijk ten einde komen. Voor Lawson is het een kans om zich te bewijzen in de laatste zes races van het seizoen.

De verschuivingen zorgen er ook voor dat er plaatsje vrij is gekomen. Lawson was namelijk reservecoureur van Red Bull én RB, een rol die vanaf nu ingevuld gaat worden door Isack Hadjar. De Franse Red Bull-junior is namens Campos actief in de Formule 2, maakt nog kans op de titel en is de logische vervanger van Lawson. Christian Horner en Helmut Marko gaven namelijk aan dat Hadjar ook in de running is voor een F1-zitje.

Naast Hadjar beschikt Red Bull in Arvid Lindblad ook nog over een interessant talent. Lindblad maakte indruk in de Formule 3 en schuift volgend jaar door naar de Formule 2. Of er iets aan het plan met Lindblad verandert, is nog niet bekend.

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
VCARB Onthulling Lawson plaatst vertrek Ricciardo in nieuw daglicht