Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull-talent zet nieuwe stap richting F1

Red Bull-junior Arvid Lindblad maakt promotie naar de Formule 2. De Brit, een van de grote talenten van Red Bull, stapt na één jaar in de Formule 3 over naar de hoogste opstapklasse voor de Formule 1. Hij komt in 2025 uit voor Campos Racing.

Lindblad
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nog geen twee weken na het einde van het Formule 3-seizoen weet Red Bull-talent Arvid Lindblad al dat hij in 2025 promotie maakt naar de F2. Na één jaar in de F3 voor Prema Racing te hebben gereden, mag hij volgend jaar zijn kunsten vertonen bij Campos Racing. Lindblad werd dit jaar vierde in het F3-kampioenschap, maar maakte tot en met het laatste weekend kans op de titel. Uiteindelijk ging Leonardo Fornaroli daarmee vandoor.

Lindblad won dit jaar vier races en wist vooral indruk te maken op Silverstone. Daar won hij zowel de sprint- als de hoofdrace in de F3. Daarmee was hij de eerste coureur in de geschiedenis van het kampioenschap die dat voor elkaar kreeg. "Ik ben super enthousiast dat ik in 2025 voor Campos Racing in de Formule 2 uitkom. Het team heeft tot nu toe een geweldig seizoen gehad en ik kan niet wachten om samen te gaan werken", zo zegt Lindblad.

"Ik kijk ernaar uit om me aan te sluiten bij de lange lijst coureurs die in het verleden voor het team hebben gereden en deel uit te maken van het erfgoed en de nalatenschap van Adrian Campos. Het team lijkt erg gepassioneerd, hongerig en gemotiveerd om te winnen. Ze geven me de middelen en de kennis om me als coureur te blijven ontwikkelen terwijl we elkaar pushen om beter te worden. Ik wil iedereen bij Red Bull, het Junior Team en Campos Racing bedanken voor deze kans. Ik kan niet wachten om te beginnen!"

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull