Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Red Bull-teambaas geniet nog altijd: "Het leek wel een nachtclub op Ibiza"

Na de triple header is er voor Red Bull-teambaas Christian even tijd om terug te blikken op de Grand Prix van Nederland, die de uitgesproken teambaas nog lang niet is vergeten. Volgens Horner zorgden de Nederlandse Max Verstappen fans voor een geweldige sfeer op het circuit van Zandvoort.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

In de terugblik van Christian Horner op de triple header, waarbij de F1-teams achter elkaar de Grand Prix van België, Nederland en Italië verreden, kijkt de Brit genietend terug op de race op het circuit van Zandvoort. "Ik heb het Super-Max lied nog altijd in mijn hoofd zitten", verwijst Horner naar het lied over zijn pupil Max Verstappen. "Het was geweldig om op het circuit van Zandvoort te zijn, want ik heb nog nooit zo'n publiek gezien tijdens een Formule 1-race. Alle Nederlandse F1-fans maakten er een geweldig feestje van op de tribunes!"

"De promoter heeft geweldig werk geleverd tijdens de GP van Nederland, waardoor ik meer het gevoel had dat ik me bevond in een nachtclub op Ibiza dan op een racecircuit. Het energielevel was maximaal en dat zorgde voor hoge verwachtingen, zeker toen ook de Koning nog eens op het toneel verscheen! Gelukkig ging Max geweldig om met de druk en liet hij zien hoe volwassen dat hij is."

Het nadeel van de geconcentreerde Verstappen was dat Horner maar weinig contact kon krijgen met zijn coureur. "Max zijn motorhome stond naast die van mij op Zandvoort, maar iedere avond sloot Max zich af en ging hij spelen op zijn Playstation. Daarom was ik blij dat mijn vrouw aanwezig was dat raceweekend in Nederland, anders had ik namelijk niemand gehad om tegen te praten", aldus Horner met een knipoog.

Ook interessant:

Formule 1-coureurs wagen nog altijd hun leven wanneer ze in een F1-bolide stappen.

RacingNews365 zet in de volgende video de belangrijkste veranderingen in de loop van de jaren op een rijtje, wat betreft de veiligheid van de F1-bolides.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Marko zeker: "In GP Australië zien we een andere Verstappen"