Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Red Bull-teambaas geniet nog altijd: "Het leek wel een nachtclub op Ibiza"

Na de triple header is er voor Red Bull-teambaas Christian even tijd om terug te blikken op de Grand Prix van Nederland, die de uitgesproken teambaas nog lang niet is vergeten. Volgens Horner zorgden de Nederlandse Max Verstappen fans voor een geweldige sfeer op het circuit van Zandvoort.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

In de terugblik van Christian Horner op de triple header, waarbij de F1-teams achter elkaar de Grand Prix van België, Nederland en Italië verreden, kijkt de Brit genietend terug op de race op het circuit van Zandvoort. "Ik heb het Super-Max lied nog altijd in mijn hoofd zitten", verwijst Horner naar het lied over zijn pupil Max Verstappen. "Het was geweldig om op het circuit van Zandvoort te zijn, want ik heb nog nooit zo'n publiek gezien tijdens een Formule 1-race. Alle Nederlandse F1-fans maakten er een geweldig feestje van op de tribunes!"

"De promoter heeft geweldig werk geleverd tijdens de GP van Nederland, waardoor ik meer het gevoel had dat ik me bevond in een nachtclub op Ibiza dan op een racecircuit. Het energielevel was maximaal en dat zorgde voor hoge verwachtingen, zeker toen ook de Koning nog eens op het toneel verscheen! Gelukkig ging Max geweldig om met de druk en liet hij zien hoe volwassen dat hij is."

Het nadeel van de geconcentreerde Verstappen was dat Horner maar weinig contact kon krijgen met zijn coureur. "Max zijn motorhome stond naast die van mij op Zandvoort, maar iedere avond sloot Max zich af en ging hij spelen op zijn Playstation. Daarom was ik blij dat mijn vrouw aanwezig was dat raceweekend in Nederland, anders had ik namelijk niemand gehad om tegen te praten", aldus Horner met een knipoog.

Ook interessant:

Formule 1-coureurs wagen nog altijd hun leven wanneer ze in een F1-bolide stappen.

RacingNews365 zet in de volgende video de belangrijkste veranderingen in de loop van de jaren op een rijtje, wat betreft de veiligheid van de F1-bolides.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2021 RN365 Nieuwsdossier

1 reactie

Viaplay
x
Tijdschema Afwijkend tijdschema Formule 1 GP Singapore 2022