Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Red Bull-teambaas Horner reageert op kritiek van Jos Verstappen

Jos Verstappen was na de Grand Prix van Monaco kritisch naar Red Bull. De renstal had volgens hem meer kunnen doen voor zijn zoon, Max Verstappen. Teambaas Christian Horner reageert nu op de uitspraken van vader Jos.

Horner Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Jos Verstappen liet na de Grand Prix van Monaco, die werd gewonnen door Sergio Perez, weten niet tevreden te zijn met het handelen van Red Bull. Volgens de voormalig F1-coureur kon er op strategisch gebied meer gedaan worden voor Max Verstappen. De Nederlander werd uiteindelijk derde in Monte Carlo.

Christian Horner is het in ieder geval niet eens met vader Jos. Vanuit Bakoe legt hij bij Sky Sports uit: "Ik denk dat vaders nooit volledig objectief zijn. Als we op dat moment geen pitstop hadden gemaakt, dan kwam hij waarschijnlijk terecht achter George (Russell, red.)."

Perez maakte tijdens de GP van Monaco een pitstop voor intermediates, terwijl Verstappen nog door bleef rijden. Later kwamen beide Red Bull-rijders binnen voor een pitstop naar droogweerbanden.

Horner: 'Jos mag zijn eigen mening hebben'

Horner vindt de kritiek van Jos niet zo erg. "Ik denk dat Jos een beetje zijn eigen persoon is, of niet? Hij heeft zijn eigen persoonlijkheid en hij heeft een eigen mening. Dat is helemaal prima", aldus de Red Bull-teambaas. "De realiteit voor ons was iets anders, dus er is geen probleem."

8 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
RN365-podcast Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt