Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull-testcoureur voorspelt totale dominantie Verstappen in 2024

Jake Dennis, de regerend Formule E-kampioen én testrijder van Red Bull, heeft een waarschuwing voor de concurrentie in huis. Volgens de Brit gaat Max Verstappen opnieuw domineren en wordt het team uit Milton Keynes weer wereldkampioen in 2024.

Tijdschema F1 GP Monaco 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull kan 2023 niet overtreffen, zou je zeggen. Het team won 21 van de 22 Grands Prix, werd glorieus kampioen bij de coureurs en constructeurs en verlegde al vroeg de focus naar het nieuwe jaar. Kan Max Verstappen opnieuw de Formule 1 domineren? Als het aan Red Bull-testrijder Jake Dennis ligt wel. De Formule E-kampioen waarschuwt maar alvast.

"We beschikken opnieuw over een ongelofelijk snelle wagen bij Red Bull", vertelt Dennis aan The Mirror. "Ik verwacht dat we weer kampioen worden, tenzij Ferrari of Mercedes een seconde weet te vinden. Ik denk dat het een saai seizoen wordt in de Formule 1, met Max waarschijnlijk als dominante factor."

"Max is zo dominant op dit moment"

Dennis geeft toe dat Red Bull vrij vroeg stopte met de ontwikkeling van de succesvolle RB19. "Ik zou liegen als ik zeg dat we niet vroeg onze focus verlegden naar de bolide voor 2024. Na de Grand Prix van Singapore hebben we de RB19 niet meer ontwikkeld."

De Brit ziet dat de dominantie van Verstappen voordelig is voor de Formule E. "Max is zo dominant op dit moment en dat brengt meer kijkers naar de Formule E. Ons kampioenschap komt tot leven, omdat we dat (dominantie red.) simpelweg niet hebben. Wij beschikken over een kampioenschap die heel moeilijk en close is. Er rijden twintig auto's binnen twee of drie seconden op bepaalde circuits. De fans kunnen daar meer van genieten."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld