Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull verlengt samenwerking met TAG Heuer

Na drie jaren waarin Red Bull en TAG Heuer naar tevredenheid samenwerkten, hebben beide partijen besloten de samenwerking te verlengen tot en met 2021.

Het Zwitserse horlogemerk kent een rijke historie in de auto- en motorsport. Sinds drie seizoenen prijken de logo's van het bedrijf op de bolides van Red Bull Racing. Daar komen nu nog enkele jaren bij.

Red Bull en TAG Heuer hebben besloten de onderlinge samenwerking wegens succes te verlengen. Als onderdeel van de deal zullen coureurs Max Verstappen en Pierre Gasly horloges van het merk blijven dragen, daarnaast zal TAG Heuer in 2019 een exclusieve "Max Verstappen Special Edition" op de markt brengen. Teambaas Christian Horner is blij met de langere samenwerking: "De voorbije drie jaar was de naam TAG Heuer nauw aan Red Bull verbonden. Het Zwitserse merk kent een rijke historie in de sport en wij zijn er trots op dat we daar een rol in kunnen spelen." Waar de Renault-motor de laatste jaren onder de kap van de Red Bulls werd omgedoopt tot TAG Heuer-motor zal de Honda-motor waarschijnlijk gewoon haar eigen naam blijven dragen.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden