© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Red Bull verlengt samenwerking met TAG Heuer

Na drie jaren waarin Red Bull en TAG Heuer naar tevredenheid samenwerkten, hebben beide partijen besloten de samenwerking te verlengen tot en met 2021.

Het Zwitserse horlogemerk kent een rijke historie in de auto- en motorsport. Sinds drie seizoenen prijken de logo's van het bedrijf op de bolides van Red Bull Racing. Daar komen nu nog enkele jaren bij.

Red Bull en TAG Heuer hebben besloten de onderlinge samenwerking wegens succes te verlengen. Als onderdeel van de deal zullen coureurs Max Verstappen en Pierre Gasly horloges van het merk blijven dragen, daarnaast zal TAG Heuer in 2019 een exclusieve "Max Verstappen Special Edition" op de markt brengen.

Teambaas Christian Horner is blij met de langere samenwerking: "De voorbije drie jaar was de naam TAG Heuer nauw aan Red Bull verbonden. Het Zwitserse merk kent een rijke historie in de sport en wij zijn er trots op dat we daar een rol in kunnen spelen."

Waar de Renault-motor de laatste jaren onder de kap van de Red Bulls werd omgedoopt tot TAG Heuer-motor zal de Honda-motor waarschijnlijk gewoon haar eigen naam blijven dragen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen