Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull vervangt motoronderdeel bij Verstappen

Max Verstappen rijdt met een nieuw motoronderdeel in de rondte tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna. Bij Charles Leclerc is haast de gehele motor vervangen...

Verstappen Imola FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste Europese Grand Prix van het jaar staat altijd garant voor updates, maar in dit geval zijn er ook heel wat motoronderdelen vervangen. Max Verstappen rijdt met een nieuwe Control Electronics (CE) tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna, net als teamgenoot Sergio Perez. Een coureur mag gedurende het seizoen twee van deze onderdelen gebruiken, dus er volgt nu nog geen straf.

Bij Charles Leclerc zijn overigens de meeste onderdelen vervangen. De Monegask heeft een nieuwe ICE, turbocharger, MGU-H, MGU-K én exhaust system verkregen van Ferrari. Ook in zijn geval hoeft hij nog niet voor een straf te vrezen, want het gaat om de tweede wissel. Het exhaust system is voor de derde keer vervangen, maar daar mag je in totaal acht versies van gebruiken.

Verder hebben ook Daniel Ricciardo, Yuki Tsunoda, Nico Hulkenberg, Kevin Magnussen en Logan Sargeant nog motoronderdelen gewisseld. De RB-coureurs hebben alleen een nieuwe Energy Store, de overige rijders acteren daadwerkelijk met een tweede motor.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training