Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull: "We hebben nog één laatste kans om te winnen"

Red Bull-teambaas Christian Horner denkt dat de rol van Red Bull ook na de GP van Singapore in 2018 nog niet helemaal is uitgespeeld. Hij gelooft dat Max Verstappen en Daniel Ricciardo in het restant van het seizoen 2018 nog met één overwinning aan de haal kunnen gaan.

Red Bull won dit Formule 1-seizoen tot dusver drie Grands Prix, te weten die van China, Monaco en Oostenrijk. In Singapore werd Red Bull als topfavoriet voor het goud gezien, maar daar rekende men buiten een oppermachtige Lewis Hamilton. Toch denkt Red Bull-teambaas Christian Horner in gesprek met Racefans.net dat de kansen nog niet helemaal verkeken zijn:

"Ik denk dat de Grand Prix van Mexico onder normale omstandigheden onze laatste kans is om echt mee te dingen naar de overwinning", aldus Horner, die alleen maar terug hoeft te verwijzen naar de Grand Prix van vorig jaar om zijn theorie te staven. Vorig jaar won Max Verstappen immers op het Autódromo Hermanos Rodríguez door in de eerste ronde af te rekenen met Lewis Hamilton en Sebastian Vettel die elkaar in de wielen reden. De Red Bull kan op de hooggelegen Mexicaanse omloop zo sterk zijn, omdat de ijle lucht het gebrek aan vermogen van de Renault-motor daar maskeert.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'