Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull wil Max Verstappen wereldkampioen maken

Max Verstappen heeft zijn contract met Red Bull verlengt tot en met 2020. Daardoor rijdt de Nederlander na dit seizoen nog minimaal 3 seizoenen voor het team. Vanzelfsprekend zijn beide kampen blij met de verlenging van het contract, waarbij Red Bull een duidelijke doelstelling heeft: wereldkampioen worden met Max Verstappen.

Christian Horner, de teambaas van Verstappen, is zeer blij met de verlenging van het contract van zijn 'supertalent'. "Max is een pure racer, met een ongekend talent. Hij weet precies wat er voor nodig is om op dit niveau constant te presteren", is Horner lovend over Verstappen. "Daarom zijn we ook erg blij dat hij tot en met 2020 bij Red Bull blijft" , vervolgt Horner.

Daarbij refereert Horner aan de raketstart die Verstappen had, toen hij over kwam van Toro Rosso. "Sinds zijn fenomenale start in Spanje vorig jaar, is hij alleen nog maar beter geworden. Het was dan ook geweldig om hem te zien winnen in Maleisië dit seizoen, zeker na alle problemen." De doelstelling van de verlengde verbintenis is dan ook duidelijk: Max moet wereldkampioen worden. "Koppel die stijgende lijn aan een verbeten honger naar succes en je hebt een toekomstig wereldkampioen. Dat is precies waarom hij zo goed bij Red Bull past, samen met Max gaan we op jacht naar wereldtitels" , besluit Horner.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"