© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Red Bull wil Renault en Honda vergelijken in GP Canada

30 mei 2018 08:10 Wanda Bisschop 0 reacties
De Grote Prijs van Canada belooft op voorhand al een ontzettend boeiend raceweekend te worden. Veel motorfabrikanten komen dan met een eerste update waaronder ook Renault en Honda.

Horner: 'Ontbreken kwalificatiemodus belemmert ons'

Hoewel Renault graag zo snel mogelijk duidelijkheid wil hebben over de plannen van Red Bull houdt de Oostenrijkse renstal haar opties zo lang mogelijk open. Red Bull wil namelijk eerst de GP van Canada afwachten en deze gegevens analyseren alvorens een beslissing te maken.

Tegenover Crash.net laat teambaas Horner het volgende hierover los: "Het wordt ergens eind juni of begin juli dat we een keuze maken. Dat is ook de periode wat we steeds hebben genoemd."

"In Canada willen we de beide motoren vergelijken omdat zowel Renault als Honda met een update komen. Wij krijgen zelf een kleine update in Montreal en daar moeten we het maximale uithalen. Dat is in ieder geval voor ons erg belangrijk."

Hoewel zowel Mercedes, Ferrari en Red Bull nu ieder twee races hebben gewonnen, baalt Horner ervan dat zijn team in de kwalificatie nog steeds tekort komt.

"Als ik mij niet vergis hadden we in de laatste zes races tot vijf keer toe de snelste ronde. Ik weet dan ook zeker dat we het Mercedes en Ferrari ontzettend lastig kunnen maken als we in Q3 over wat meer power beschikken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen