Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull zonder Verstappen bij lange na niet zo dominant

De Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië was een prooi voor Max Verstappen, maar eigenlijk ook voor McLaren. Is dat team nu terug? En hoe beoordelen Coronel, Dimmers en Mosterdijk het optreden van de Red Bull-coureurs die toch al onder het vergrootglas lagen?

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we niet naar de allerspannendste Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië hebben gekeken, maar in de kantlijn speelde er genoeg. Denk bijvoorbeeld aan Red Bull/AlphaTauri-coureurs die de verwachtingen opnieuw niet waar weten te maken.

Maar wat te denken over de 'wederopstanding' van McLaren? Wat zegt dat over dat team, maar wat zegt het vooral ook over de traditionele topteams? En natuurlijk zal het over Max Verstappen gaan, de wereldkampioen die samen met Red Bull de recordboeken blijft herschrijven. En het einde is nog niet in zicht...

Dit en nog veel meer in de nieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365, waarin de heren Ruud Dimmers, Tom Coronel en Joris Mosterdijk zich weer van hun scherpste kant laten zien.

Beluister de podcast hieronder of bekijk hem in zijn geheel op ons Youtube-kanaal. Vergeet je dan ook niet te abonneren!

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Groot-Brittannië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst