© Pirelli

Nieuwsoverzicht

Renault-coureurs temperen verwachtingen: "Dit houden we nooit vast"

27 okt. 2018 11:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Carlos Sainz en Nico Hülkenberg stonden er met respectievelijk de derde en vijfde tijd goed bij op de vrijdag in Mexico, maar ze weten dat ze daar vandaag niet zullen blijven staan.

"We waren vandaag verrassend goed", zo begint Carlos Sainz zijn verhaal na de eerste twee trainingssessies op het Autódromo Hermanos Rodríguez. "Maar de uitslag laat wel een vertekend beeld zien. We zijn bijvoorbeeld maar een tiende sneller dan Toro Rosso en Force India, maar het ziet er heel veel beter uit, omdat Ferrari en Mercedes gewoon nergens zijn."

Ondanks de kleine voorsprong op de teams die ze normaal voor zich moeten dulden, verwacht Sainz zeker met het oog op de kwalificatie dat Renault aan kop geen stand houdt.

"Natuurlijk is het verrassend dat we nu op gelijke hoogte staan met jongens die normaal gesproken twee seconden sneller zijn, maar het zou me verbazen als we ze blijven verslaan."

"Het is nog maar vrijdag, we mogen onszelf nog niet al teveel op de borst kloppen", zo valt Nico Hülkenberg zijn teamgenoot bij. "Dit circuit past weliswaar goed bij onze auto, maar het het gevoel is nog niet heel goed. De tijden zijn goed, daar niet van, maar het is nog niet zo dat we hier op rails rijden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen