Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Renault F1-team trekt wederom door Frankrijk met roadshows

In navolging van een succesvolle eerste editie van haar Formule 1-roadshow trekt het team van Renault ook in 2019 door verschillende Franse steden om demonstraties te verzorgen. Dit moet de opmaat vormen voor de uiteindelijke climax, de Franse GP op Le Castellet.

Renault start in het eerste weekend van april met haar roadshow. Plaats van handeling is het Disneyland in de Franse hoofdstad Parijs. Vanuit daar trekt Renault het hele land door.

Daniel Ricciardo en Nico Hulkenberg zijn als vaste rijders van de F1-stal uiteraard de blikvangers van de roadshow, de Australiër en de Duitser kunnen echter niet élke demonstratie voor hun rekening nemen. Als Ricciardo en/of Hulkenberg verhinderd zijn, stappen Sergey Sirotkin en Jack Aitken achter het stuur van de geelzwarte wagens. De Franse Grand Prix van 2019 vindt plaats in het derde weekend van juni. De eerste vrije training wordt gehouden op de 21ste van die maand, de wedstrijd zelf vindt plaats op 23 juni. Waar de Grand Prix in 2018 vanwege het WK voetbal begon om 16.10 uur, zal de komende editie 'gewoon' om 15.10 uur beginnen.

https://twitter.com/RenaultF1Team/status/1110121578925383680

📍 May 1: Nice 📍 May 2: Auron 📍 May 3: Châteaurenard 📍 May 4: Salon-de-Provence 📍 May 5: Toulon 📍 May 8: Aix-en-Provence 📍 May 9: TBA 📍 May 10: Sisteron 📍 May 11: La Londe-les-Maures 📍 May 12: Saint-Raphaël pic.twitter.com/OJGtx0EzpC — Renault F1 Team (@RenaultF1Team) 25 maart 2019

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer