© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Renault: 'Kunnen binnen twee jaar kampioen met Red Bull worden'

09 jun. 2018 08:16 Ruud Dimmers 0 reacties
De relatie tussen motorleverancier Renault en Red Bull wisselt per week. De Franse motorleverancier hoopt op het aanblijven van Red Bull en verwacht zelfs op korte termijn kampioen te kunnen worden.

Renault wil door met Red Bull

Red Bull is bezig aan een van de belangrijkste maanden in de geschiedenis van het team. In juni wil het een ei leggen over de motorleverancier tot en met 2020 en de toekomst van Daniel Ricciardo. Partner Renault geeft te kennen graag door te willen en heeft de overtuiging binnen twee jaar kampioen te kunnen worden met Red Bull.

"Ik begrijp heel goed waar Red Bull naar kijkt. Ze kijken naar het technische en commerciële aspect. Van een klantenteam van Renault kunnen ze nu het fabrieksteam van Honda worden", laat Cyril Abiteboul van Renault aan Sky Sports weten.

Abiteboul droomt van nieuwe gezamenlijke successen: "Ik denk dat we een hele goede kans hebben om wereldkampioen te worden. Er zitten mooie dingen in de pijplijn en ze hebben een geweldige auto. We hebben de kans om binnen twee jaar wereldkampioen te worden."

"Het is een complexe situatie voor beide partijen. Voor ons is Red Bull nog altijd een erg interessante partij om mee samen te werken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen