© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Renault: 'Maken meer budget vrij voor Ricciardo'

29 aug. 2018 08:45 Jan van der Burgt 2 reacties
Renault tast diep in de buidel om volgend jaar en de jaren erna de felbegeerde successen na te streven met Daniel Ricciardo. Volgens teambaas Cyril Abiteboul krijgt het team daar alle ruimte voor, zolang de uitgaven maar verantwoord kunnen worden.

"Renault is de grootste autofabrikant die actief is in de Formule 1, dus als we meer geld uit willen geven, kunnen we dat makkelijk doen, zolang we het maar kunnen verantwoorden", zo liet Cyril Abiteboul op Spa-Francorchamps in gesprek met de aanwezige pers optekenen.

Naar verluidt gaat Ricciardo een aardig centje verdienen in Franse dienst, maar het is niet enkel de persoon Ricciardo waar extra geld voor vrij wordt gemaakt:

"We hebben inderdaad meer budget vrijgemaakt om onze coureurs te kunnen betalen, maar ook op technisch vlak willen we alles kunnen doen wat we voor ogen hebben."

"Het heeft immers geen zin een winnende coureurs aan te trekken, om hem vervolgens een niet-winnende auto te geven. Daarom zullen we op korte termijn ook voor de ontwikkeling van het chassis en de motor meer geld vrijmaken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen