Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Renault presenteert nieuwe RS18

Het Renault Formule 1-team heeft in Enstone de nieuwe bolide onthuld. Met de RS18 moeten Nico Hülkenberg en Carlos Sainz het de gevestigde orde lastig gaan maken.

Renault heeft vanaf de eerste aankondiging terug te keren als fabrieksteam de verwachtingen proberen de temperen. "Geef ons de tijd", zo luidde het devies. En ook voor dit jaar mogen we wat de Fransen betreft geen wonderen verwachten. Met Nico Hülkenberg en Carlos Sainz stelt Renault echter een aanzienlijk sterker rijdersduo op dan verleden jaren. Sainz toonde eind vorig seizoen immers al aan uit een beter hout te zijn gesneden dan Jolyon Palmer. Met de RS18 zal Renault op zoek gaan naar de aansluiting met de topteams. Incidenteel een podium, waarom niet? Het zou voor Nico Hülkenberg wel eens tijd worden. Maar vanuit het eigen kamp is er nóg een team met vergelijkbare ambities. Net als Renault wil McLaren met krachtbronnen van dezelfde Franse makelij terugkeren aan de top. Renault is gewaarschuwd!

965966784204386305

Ladies & gentlemen... Meet our 2018 challenger, the @RenaultSportF1 R.S.18! #LaRS18IsComing #RS18 #RSspirit pic.twitter.com/ELdwrD6wNe — Renault Sport F1 (@RenaultSportF1) February 20, 2018

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi