Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Renault spreekt geruchten over komst Sainz tegen

Over minder dan twee weken staat de Grand Prix van Hongarije op de agenda. Het is de laatste race voor de zomerstop en de toekomst van Jolyon Palmer hangt aan een zijden draadje. Renault spreekt echter tegen dat de coureur vervangen wordt.

Jolyon Palmer is bezig aan zijn tweede seizoen in de Formule 1, maar successen blijven uit. Na tien races staat de teller nog altijd op nul punten, daar waar teamgenoot Nico Hulkenberg met regelmaat punten scoort. De Duitser heeft op dit moment al zesentwintig punten achter zijn naam staan. Afgelopen weekend waren er veel geruchten dat Renault een bod uit heeft gebracht op Carlos Sainz. De Spanjaard wil weg bij Toro Rosso en zou voor een bedrag van 8 miljoen te koop zijn.

Red Bull teambaas Horner ontkende op maandag dat er een bod is uitgebracht op Sainz . Renault laat ook weten dat het geen plannen heeft om Jolyon Palmer te vervangen voor de GP van Hongarije. Het team zegt nog altijd vertrouwen te hebben in de Brit, maar laat ondertussen wel Robert Kubica testen. Na afloop van de GP van Hongarije krijgt de Pool alweer zijn derde Formule 1 test. Grote vraag is of Kubica fit genoeg is om zijn rentree te maken in de F1. Zes jaar geleden blesseerde de voormalig F1-coureur zijn arm zwaar tijdens een rally crash. Of we Palmer na de zomerstop terug zien bij Renault blijft afwachten. Zowel Sainz als Kubica azen op zijn stoeltje.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje