Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Renault verlegt focus naar 2019

Het team van Renault bezet momenteel de vierde plek in de strijd bij de constructeurs en hoewel de vierde plek absoluut nog geen zekerheid is, wordt de focus toch al verlegd naar het nieuwe Formule 1-seizoen.

"Met nog vier races te gaan, wordt het nog een spannende strijd om de vierde plek. Zelf zien we in het in ieder geval positief in," aldus teambaas Abiteboul.

Abiteboul erkent in ieder geval dat de ontwikkeling van de huidige Renault auto zijn grens heeft bereikt en dat daardoor de aandacht al wordt verlegd naar 2019. "Voor dit jaar hebben we bijna het einde van onze ontwikkeling bereikt, waardoor we ons langzaam maar zeker gaan richten op 2019. Natuurlijk ligt onze focus nog steeds op ons doel dat we voor 2018 hebben gesteld, namelijk de vierde plek in het WK." "Daarom zien we de laatste vier races ook als een mini-kampioenschap. Austin is onze volgende uitdaging. We zijn ook vastbesloten om daar goed te scoren." Renault verdedigt in Austin een voorsprong van slechts acht punten op Haas F1.

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024