Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo baalt: "Volgende Renault-updates pas over enkele races"

Het seizoen verloopt alles behalve naar wens voor Renault. De prestaties uit de eerste seizoenshelft vielen vies tegen en de auto is uiterst wisselvallig. Het moet beter, maar voordat er een grote stap kan worden gemaakt, zal er gewacht moeten worden op nieuwe updates. Volgens Ricciardo duurt dat nog wel minstens een paar races.

Ricciardo bakoe1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Het Renault-verhaal is inmiddels wel al bekend. Na een relatief succesvol 2018-seizoen wilde het Franse team het gat naar de top drie dit jaar dichten. Na twaalf races lijkt dat echter een utopie. Klantenteam McLaren voert namelijk de dans in het middenveld aan en de Fransen staan momenteel op de teleurstellende zesde plaats in het kampioenschap voor de constructeurs.

Daniel Ricciardo, die in de aanloop naar dit seizoen de overstap van Red Bull naar Renault maakte, schreeuwt om updates voor de RS19, maar het lijkt er volgens hem op dat hij daar nog wel even op zal moeten wachten: "Onze nieuwe, grote update zal helaas pas een geruime tijd na de zomerstop komen, dus voor nu zullen de prestaties niet snel beter worden."

"De laatste grote update, die in Frankrijk op de auto kwam, werkte niet naar wens, dus we hopen dat we door toedoen van de volgende update een grote stap kunnen maken. Wanneer dat zal zijn is echter nog maar de vraag. Zodra de update over enkele races is geïntroduceerd, verwacht ik dat we ons standaard vooraan het middenveld zullen melden", aldus de goedlachse Renault-coureur tegenover Motorsport Week.

Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen