Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo bescheiden: "Ik neem al genoegen met een podium"

De Red Bull-coureurs worden in Mexico voor een laatste keer dit seizoen getipt voor de overwinning. Daniel Ricciardo wil echter niet te hoog inzetten. Met een podiumplaats zou hij al zéér tevreden zijn.

Daniel Ricciardo stond in Monaco voor het laatst op het Formule 1-podium. Na diens zege in het prinsdom werd hij achtervolgd door pech. Nu Red Bull getipt wordt voor de overwinning in Mexico, hoopt de Australiër zijn pechreeks te doorbreken. En nee, dat hoeft niet eens per se met een overwinning.

"Laat ik vooral niet te hebberig zijn. Ik ben al tevreden met een podiumplaats, en dan maakt het me nog niet eens uit hoe ik daar aan kom. Ik ben niet iemand die terugkijkt en zal roepen 'wat als'. Ik kijk vooruit. Ik hoop dat ik hier en nu de kans krijg me weer eens te bewijzen." Ricciardo neemt dus al genoegen met P3, maar denkt dat er misschien meer te halen valt op het circuit nabij mexico-Stad: "We maken kans. Onze auto is hier goed, zeker ook vanwege de vele langzame bochten, maar we mogen niet buiten Mercedes rekenen. Ook zij zullen erg sterk zijn."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi