© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo beslist in april over toekomst bij Red Bull

11 feb. 2018 18:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Daniel Ricciardo is niet van plan de Formule 1 lang in spanning te laten zitten voor wat betreft zijn toekomst en die van anderen die hopen door te schuiven.

Australiër wil Red Bull duidelijkheid geven

In de media wordt veel gesproken over de toekomst van Daniel Ricciardo en niet in de laatste plaats bij monde van Ricciardo zelf. Volgens de Australiër wordt hij door het vroege bevestigen van Verstappen voor 2019 nou eenmaal ook vaak gevraagd naar zijn eigen toekomst, meldt hij aan Racer.com

"Als Max nog geen contract had gehad, hadden de media mij ongetwijfeld ook meer met rust gelaten", aldus Ricciardo, die te kennen geeft dat de die bevestiging in zijn ogen wel heel erg vroeg kwam.

Niet dat hij zelf overigens al te lang wil wachten, want ook al stelt Red Bull hem naar eigen zeggen geen ultimatum, een beslissing in oktober lijkt Ricciardo ook wat aan de late kant. 

"Ik verwacht dat men richting het einde van april, als we al enkele races achter de rug hebben, iets meer zal gaan horen", besluit Ricciardo. Die daarmee suggereert de Red Bull's prestaties in de openingsraces bepalend zullen zijn voor zijn keuze.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen