Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo beslist in april over toekomst bij Red Bull

Daniel Ricciardo is niet van plan de Formule 1 lang in spanning te laten zitten voor wat betreft zijn toekomst en die van anderen die hopen door te schuiven.

In de media wordt veel gesproken over de toekomst van Daniel Ricciardo en niet in de laatste plaats bij monde van Ricciardo zelf. Volgens de Australiër wordt hij door het vroege bevestigen van Verstappen voor 2019 nou eenmaal ook vaak gevraagd naar zijn eigen toekomst, meldt hij aan Racer.com "Als Max nog geen contract had gehad, hadden de media mij ongetwijfeld ook meer met rust gelaten" , aldus Ricciardo, die te kennen geeft dat de die bevestiging in zijn ogen wel heel erg vroeg kwam.

Niet dat hij zelf overigens al te lang wil wachten, want ook al stelt Red Bull hem naar eigen zeggen geen ultimatum, een beslissing in oktober lijkt Ricciardo ook wat aan de late kant. "Ik verwacht dat men richting het einde van april, als we al enkele races achter de rug hebben, iets meer zal gaan horen" , besluit Ricciardo. Die daarmee suggereert de Red Bull's prestaties in de openingsraces bepalend zullen zijn voor zijn keuze.

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie