Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo plaagt Verstappen: "Dit verlies kan ik wél hebben"

Daniel Ricciardo kwam twee duizendsten tekort om Max Verstappen van de vijfde tijd te houden in de kwalificatie voor de Grand Prix van Brazilië. Hij werd geklopt met een kleine marge, net zoals twee weken geleden andersom het geval was toen Verstappen werd geklopt door Ricciardo, die je nu niet hoort klagen.

"Max was met met twee duizendsten van een seconde de baas. Het gaat dit keer niet om de poleposition, dus ik kan het hebben", zo deelt Daniel Ricciardo een plaagstootje uit aan het adres van Max Verstappen. De Nederlander had gruwelijk de pest in, nadat hij de poleposition in Mexico miste.

Daniel Ricciardo klokte de zesde tijd in Q3, hetgeen vanwege een gridstraf de elfde startpositie betekent. De Australiër kijkt uit naar de race, waarin hij nog genoeg kansen ziet om goed voor de dag te komen. "De kwalificatie was redelijk goed. Natuurlijk heb ik flink wat werk te verzetten vanaf die elfde startplaats, maar ik verwacht dat we er goed bij zullen zitten. De snelheid was ook met weinig brandstof niet eens zo slecht."

Viaplay
x
LIVE Sprint Shootout Formule 1 GP China 2024