Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo doorbreekt stilzwijgen op geheel eigen wijze met sneaky 'statement'

Toen Visa Cash App RB bekendmaakte dat Daniel Ricciardo per direct vervangen wordt door Liam Lawson, bleef het op een eerste reactie na stil vanuit de Australiër. Nu doorbreekt hij het stilzwijgen zonder daadwerkelijk iets te zeggen.

Ricciardo cap
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Adam Cianciarulo

We hebben al enige tijd niets gehoord van Daniel Ricciardo, maar wie het Instagram-kanaal van zijn goede kameraad Adam Cianciarulo volgt, weet dat hij zich de voorbije week vermaakte met motorcross in zijn thuisland Australië.

Diezelfde Cianciarulo deelde maandag een verzameling foto's waar wederom ook Ricciardo op te zien was. Op een polaroid-foto zien we hem breed lachend mét een pet op zijn hoofd. De opdruk van die pet maakt nu de tongen los.

"I'm retired, having a good time is my job", staat er te lezen. Letterlijk vertaald: "Ik ben met pensioen. Lol hebben is nu mijn werk."

Geeft hij hiermee te kennen dat zijn Formule 1-avontuur definitief voorbij is? Menigeen verwacht hem in een andere raceklasse te zien. Met name van de Supercars, Australisch meest prestigieuze toerwagenkampioenschap, is Ricciardo altijd zeer gecharmeerd geweest.

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt cruciaal voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Vettel & Schumacher Duits superteam aan de start in Australië